Hoidot

                             Hoidoissa käytetyt tuotteet

Käytämme hoidoissamme luonnonkosmetikkatuotteita joissa on puhtaita, luonnon omia raaka-aineita. Nämä ravintorikkaat, aidosti hoitavat tuotteet tekevät ihosta poikkeuksellisen pehmeän, auttavat tasapainottamaan ihon tilaa, elvyttävät vanhempaa ihoa, uudistavat ja antavat luonnollista hehkua iholle. Tuotteissa ei ole synteettisiä hajusteita tai säilöntäaineita, haitallisia kemikaaleja, geneettisesti muunneltuja ainesosia tai mitään muuta myrkkyä jotka tukkivat ihohuokosia tai vanhentavat ihoa ennenaikaisesti.

MEIKKAUKSET

90€ - 135€

Luonnollista kauneutta korostaen juuri niitä sinun omia kauniita ja persoonallisia puoliasi.Juhla- ja häämeikki sisältää koemeikin, varsinaisen juhlameikin ripsitupsuilla sekä kulmien siistimisen.

Meikit tehdään upeilla, puhtailla ja luonnonmukaisilla meikkisarjoilla; Lauren Brooke Cosmetiques, Alima Pure sekä Flow kosmetiikka.


Henkilökohtainen opastus tai esimerkiksi juhlameikki ilman koemeikkausta kestää noin 1,5h jonka aikana teemme sinulle koko meikin.

Opastuksen aikana saat juuri sinun kasvoille tarkoitettuja vinkkejä ja katsotaan kuinka saat tuotua kasvojesi parhaat puolet esiin. Opastus sopii kaikenikäisille, huomioiden kunkin asiakkaan henkilökohtaiset toivomukset, tyyli ja persoona.

Meikki tehdään upeilla, puhtailla ja luonnonmukaisilla meikkisarjoilla; Lauren Brooke Cosmetiques, Alima Pure sekä Flow kosmetiikka.


PERSONOITU KASVOHOITO

60 min 98€ 

Elinvoimaa, hemmottelua, kosteutta, puhtautta ja personoitua ihonhoitoa juuri sinun tarpeisiisi.


Analysoin huolellisesti ihosi ja sen tarpeet, minkä jälkeen valitsen ihotyypillesi parhaiten sopivan hoitokokonaisuuden, ja käytän juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan valittuja tehokkaita luomu- ja luonnonkosmetiikkatuotteita.

Kasvohoito aloitetaan alkupuhdistuksella, joka viimeistellään ravinteikkaalla kasvovedellä. Alkupuhdistuksen jälkeen kasvot syväpuhdistetaan joko savinaamiolla tai entsyymikuorinnalla. Tarpeen vaatiessa myös mekaaninen puhdistus kuuluu kasvohoitoon. Naamion aikana teen rentouttavan hieronnan molempiin käsiin. Syväpuhdistuksen jälkeen laitettavat tehoaineet imeytyvät ihoon paremmin ja hemmottelevan kasvohieronnan ansiosta aktiiviaineet saadaan imeytymään syvemmälle ihoon. Kosteuttavan kasvonaamion aikana teen vielä stressiä poistavan päänahan- sekä niskanhieronnan.

Kasvohoidossa käyttämäni tuotteet ovat aidosti ihoa ravitsevia ja poikkeuksellisen laadukkaita.

Tarkoitukseni on antaa sinulle tunnin mittainen tehokas kasvohoito jossa niin iho kuin mieli lepää. Hoidon jälkeen mielesi on virkeä ja kasvosi kuulaat.AROMATERAPEUTTINEN KUUMAKIVIHIERONTA - Kokovartalohieronta

60 min 79€

Rauhoittava ja rentouttava hierontaterapia.


Rentouttava kokovartalohieronta tehdään öljyjen sekä valittujen eteeristen öljyjen yhteisvaikutuksesta. Voit valita hierontaöljyksi nesteitä poistavan, lihaksien kireyttä poistavan tai energisoivan hieronnan. Kokovartalohieronnassa klassisen hieronnan pehmeät liikkeet sekä kuumakivien terapeuttiset vaikutukset auttavat niin kehoa kuin mieltäsikin poistamaan kireyden ja stressin. Kuumakivien lämpö ulottuu 3cm syvyyteen. Lämpö auttaa koko kehoa syvärentoutumaan nopeasti ja lihasjännitykset laukeavat tehokkaasti. Lisäksi aineenvaihdunta ja lymfakierto tehostuu, kuona-aineiden poistuminen nopeutuu ja stressi laukeaa. vartalohieronnan jälkeen olosi on rentoutunut ja mielesi kirkas!

Tarkoitukseni on antaa sinulle tunnin mittainen tehokas vartalohoito jossa niin iho kuin mieli lepää. Hoidon jälkeen mielesi on virkeä ja olosi on upea!


KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS

Uudet ripset 85€

Huolto 65€

Klassiset ripsienpidennykset korostavat kauniisti silmiäsi!


Ripsipidennykset tehdään mahdollisimman luonnollisen näköiseksi. Lopputuloksen ansiosta näytät huolitellulta myös ilman meikkiä.

Klassisessa ripsienpidennyksessä kiinnitetään yksittäisiä ripsikuituja omiin ripsiin.  Ripsienpidennyksiä tarvitsee huoltaa 3-4 viikon välein riippuen omien ripsiesi kasvuvauhdista.


KULMIEN JA RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS SEKÄ KULMIEN MUOTOILU 

alk. 12€

(Voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä)


Kulmakarvojen värjäys ja muotoilu 20€

Kulmien muotoilu (ilman värjäystä) 12€

Ripsien värjäys 20€

Ripsien ja kulmien värjäys + kulmien muotoilu 25€